Želiš da postaneš naš diler? Registruj se! Ukoliko već imaš svoj nalog kao diler Prijavi se!

Call centar: +381 (0)32 370 730

Oficialni zastupnik za proizvode

Speed Buster logo
Početna » Chip tuning box info

Chip tuning box info

 

SPEED BUSTER chip tuning box je nezavisan elektronski uređaj kojim se na jednostavan i siguran način performanse motora poboljšavaju do 30%, a istovremeno trajnost i pouzdanost motora ostaju nepromenjeni. Chiptuning Box se povezuje na jedan ili više senzora na motoru preko kablova koji se dobijaju u kompletu. Ultra bzi procesor koji se nalazi u boxu obrađuje podatke iz senzora, modifikuje ih i šalje nove podatke u kontrolnu jedinicu motora.

Montaža SPEED BUSTER chip tuning boxa ne zahteva lemljenje niti bilo kakve druge modifikacije originalnih elektronskih delova motora. Chiptuning box se može vrlo lako ukloniti i ne ostavlja nikakve tragove u softveru motora tako da ne utiče na garanciju vozila. Velika prednost box-a je u tome što se može reprogramirati tako da ga u većini slučajeva možete upotrebiti na drugom automobilu. Optimizacija i update fabričkog softvera motora ne utiče na chip tuning box.

 

Verovatno se pitate zašto postoji razlika u ceni između SPEED BUSTER boxova i proizvoda nekih drugih kompanija. Pored izuzetnog kvaliteta komponenata koje su ugrađene u box, najvažnija razlika je u tome što SPEED BUSTER upotrebljava multikanalnu tehnologiju za razliku od dvokanalne koju koriste proizvođači jeftinih boxova. To znači da SPEED BUSTER obrađuje i vrši mapiranje u zavisnosti od više parametara motora i na taj način omogućava povećanje performansi bez ikakvog preteranog napora motora. Posebno je važno mapiranje u zavisnosti od broja obrtaja. Ovo omogućava da se SPEED BUSTER boxovi uspešno primene i čak i na najnovije EURO6 motore. SPEED BUSTER mape imaju zaštitnu funkciju pri maksimalnom opterećenju motora što u praksi znači da se posle 20 sekundi maksimalnog opterećenja performanse automatski vraćaju na fabričke. Takođe, SPEED BUSTER boxovi poseduju i odloženi start, odnosno uključuju se tek 2 minuta od pokretanja motora što omogućava optimalnu distribuciju tečnosti i lubrikanata kroz motor. Sve ovo znači da ugradnja SPEED BUSTER boxa neće imati bilo kakve neželjene efekte po vaš automobil a pružiće vam izuzetan užitak u vožnji i smanjenje potrošnje goriva.

 

 

 

 

Na vrh stranice