Želiš da postaneš naš diler? Registruj se! Ukoliko već imaš svoj nalog kao diler Prijavi se!

Call centar: +381 (0)32 370 730

Oficialni zastupnik za proizvode

Speed Buster logo
Početna » made in germany

made in germany

 MADE IN GERMANY

Speed-Buster Logo in Schwarz Rot Gold als Symbol für Made in Germany

Mnoge kompanije iz tuning branše su preselile razvoj i proizvodnju u azijske zemlje zbog nižih troškova radne snage. SPEED BUSTER ima drugačiji  pristup - kvalitet na prvom mestu. Zbog toga već 12 godina proizvode isključivo u Nemačkoj. Zahvaljući doslednoj poslovnoj politici koja ne predviđa kompromise kada su u pitanju performanse i pouzdanost SPEED BUSTER je sada neprikosnoveni  BROJ 1 proizvođač chiptuning box-ova.

Speed-Buster Kunden auf der ganzen Welt bedienend aus Deutschland

SPEED BUSTER proizvodi se izvoze širom sveta. Lista klijenata je jako duga i obuhvata kompanije sa svih kontinenata jer etiketa Made in Germany je simbol kvaliteta i garancija da će krajnji korisnik dobiti najkvalitetniji mogući proizvod.

Speed-Buster gebäude in Sinzig am Rhein

Sedište firme u živopisnom gradiću Sinzig na Rajni obuhvata 2300 m kancelarijskog, skladišnog i proizvodnog prostora i opremljeno je savemenom tehnološkom linijom za izradu chiptuning box-ova.

Speed-Buster Platine gefertigt und bestückt in Deutschland

Posebno je važno napomenuti da SPEED BUSTER poseduje sopstvenu SMD proizvodnu liniju koja im omogućava da kreiraju kompleksne elektronske komponente i sklopove sa izuzetnom preciznošću.

 

Speed-Buster's hochwertige High-Technology Produktionsstrasse

Zahvaljujući efikasnom sistemu proivodnje SPEED BUSTER je u stanju da bude konkurentan na svetskom tržištu

Speed-Buster Bestückungsmachine nach aktuellem Standart

SPEED BUSTER-ova politika "Made in Germany" isključuje uštede na uštrb kaliteta. Inovativna rešenja i pouzdani prizvodi visokih performansi postali su njihov zaštitni znak i nešto po čemu je SPEED BUSTER poznat među jubiteljima automobila u svetu.

Na vrh stranice