Želiš da postaneš naš diler? Registruj se! Ukoliko već imaš svoj nalog kao diler Prijavi se!

Call centar: +381 (0)32 370 730

Oficialni zastupnik za proizvode

Speed Buster logo
Početna » O speed buster-u

O speed buster-u

SPEED BUSTER je osnovan pre 12 godina u gradiću Sinzig na Rajni i od tada je izrastao u najvećeg proizvođača chiptuning boxova u Nemačkoj. Sedište kompanije obuhvata 2300 m kancelarijskog, skladišnog i proizvodnog prostora. Svi sektori kompanije, uključujući istraživanje, razvoj i proizvodnju nalaze se pod istim krovom. Za razliku od nekih drugih proizvođača, SPEED BUSTER svoje chiptuning boxove u potpunosti proizvodi u Nemačkoj.

Tim stručnjaka svakodnevno radi na razvoju chiptuning boxova za nove modele vozila analizirajući performanse i kreirajući rešenja za njihovo unapređenje. Multikanalna tehnologija koju SPEED BUSTER koristi je najsavremenije dostignuće u elektronskom poboljšanju performansi motora. Ona omogućava istovremeno praćenje više parametara rada motora u realnom vremenu i mapiranje radi povećanja snage i obrtnog momenta. Samo multikanalni boxovi mogu obezbediti pouzdano i optimalno unapređenje performansi za tehnološki napredne motore poslednje generacije.

SPEED BUSTER poseduje sopstvenu SMD liniju za proizvodnju štampanih ploča koja im omogućava da proizvedu elektronske komponente vrhunskog kvaliteta.

SPEED BUSTER poseduje i sopstveni dinamometar na kome se svakaki novi model testira radi utvrđivanja stvarne snage motora posla ugradnje boxa.

SPEED BUSTER tesno sarađuje sa TÜV institutima kako bi svojim kupcima pružio uveravanja da se njihovi chiptuning boxovi bez problema i posledica mogu integrisati u elektronski sistem kontrole rada motora. Tokom godina, SPEED BUSTER je pribavio TÜV sertifikate za preko 1300 različitih tipova motora.

Na vrh stranice